• English
    • Српски
  • Српски 
    • English
    • Српски
  • Login
Pregled rada 
  •   CaSA NaRA
  • 2. CaSA Project
  • Courses \ Kursevi
  • Agricultural Extension Service / Poljoprivredne savetodavne stručne službe
  • Food technology / Prehrambena tehnologija
  • Pregled rada
  •   CaSA NaRA
  • 2. CaSA Project
  • Courses \ Kursevi
  • Agricultural Extension Service / Poljoprivredne savetodavne stručne službe
  • Food technology / Prehrambena tehnologija
  • Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Tehnološki proces proizvodnje rakije od voća sa dodatkom glive Coriolus versicolor

Technology for the production of fruit brandies supplemented with the fungus Coriolus versicolor

Thumbnail
Pregled/Otvaranje
UNIKG Jelena Pantovic - SRB.pdf (533.2Kb)
UNIKG Jelena Pantovic - ENG.pdf (455.9Kb)
Autor
Pantovic, Jelena
Mladenovic, Jelena
Ključne reči
Coriolus versicolor
rakija
Metadata
Prikaz svih podataka o dokumentu
Linkovi

E-learning verzija kursa
http://eucenje.afc.kg.ac.rs/course/view.php?id=8

URI
http://arhiva.nara.ac.rs/handle/123456789/1136
Collections
  • Food technology / Prehrambena tehnologija

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O CaSA NaRA servisu | Pošaljite zapažanja
Tempus
 

 

Pregled

Kompletan repozitorijumOblasti i kolekcijePo datumu izdavanjaAutoriNasloviKljučne rečiOva kolekcijaPo datumu izdavanjaAutoriNasloviKljučne reči

Moj nalog

LoginRegistracija

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O CaSA NaRA servisu | Pošaljite zapažanja
Tempus