• English
    • Српски
  • Српски 
    • English
    • Српски
  • Login
Prikazano Food technology / Prehrambena tehnologija za datum izdavanja 
  •   CaSA NaRA
  • 2. CaSA Project
  • Courses \ Kursevi
  • Agricultural Extension Service / Poljoprivredne savetodavne stručne službe
  • Food technology / Prehrambena tehnologija
  • Prikazano Food technology / Prehrambena tehnologija za datum izdavanja
  •   CaSA NaRA
  • 2. CaSA Project
  • Courses \ Kursevi
  • Agricultural Extension Service / Poljoprivredne savetodavne stručne službe
  • Food technology / Prehrambena tehnologija
  • Prikazano Food technology / Prehrambena tehnologija za datum izdavanja
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Prikazano Food technology / Prehrambena tehnologija za datum izdavanja

Sortirano po:

Redosled:

Rezultati:

Prikaz rezultata 1-4 od 4

  • naslov
  • datum izdavanja
  • datum predaje
  • rastuće
  • opadajuće
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
  • Tehnološki proces proizvodnje rakije od voća sa dodatkom glive Coriolus versicolor 

    Pantovic, Jelena; Mladenovic, Jelena
  • Koncept terroir-a i uticaj na kvalitet grožđa i vina 

    Rankovic-Vasic, Zorica
  • Berba i čuvanje voća 

    Magazin, Nenad
  • Sušenje voća 

    Pavkov, Ivan

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O CaSA NaRA servisu | Pošaljite zapažanja
Tempus
 

 

Pregled

Kompletan repozitorijumOblasti i kolekcijePo datumu izdavanjaAutoriNasloviKljučne rečiOva kolekcijaPo datumu izdavanjaAutoriNasloviKljučne reči

Moj nalog

LoginRegistracija

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O CaSA NaRA servisu | Pošaljite zapažanja
Tempus